Super, Top, Fantastisch, Geweldig enorm Bedankt!

De sfeer, de opkomst, de vele indrukwekkende demonstraties , rondrijden in een ambulance of brandweerwagen of een paard van de bereden politie knuffelen, je laten schminken of op de foto met Orry of Toos.
We danken alle deelnemers, sponsoren en vrijwilligers van harte voor hun enthousiaste bijdrage aan dit succes! Het was indrukwekkend. Wij als organisatie hebben enorm genoten van alle blije gezichten.
We zijn vereerd door het grote aantal bezoekers. Dank voor jullie komst! We vinden het erg jammer dat niet iedereen die voorgenomen had ons evenement te bezoeken dit, door de gigantische toestroom van bezoekers, hebben kunnen doen. Helaas werden we vorige week onaangenaam verrast door een wegafsluiting. Dit heeft, samen met de grote populariteit van ons evenement, geleid tot lange files.
We hebben de parkeercapaciteit op het laatste moment nog uitgebreid met een groot terrein maar dit bleek alsnog onvoldoende.
We begrijpen dat de teleurstelling groot is en betreuren dit ten zeerste. We gaan zeker in onze evaluatie meenemen hoe we in de voorbereidingen voor de volgende editie rekening kunnen houden met de nog grotere populariteit voor 112 On Wheels.