Wil jij ook een onvergetelijke dag beleven tijdens het grootste hulpverleningsevenement van Nederland?
Meld je dan aan als vrijwilliger!

Onze vrijwilligers bieden wij een superleuke ervaring bij een echt Limburgs evenement. Bij 112 On Wheels staat professionaliteit en gezelligheid voorop! Dat is wat wij je willen bieden tijdens een van de grootste hulpverleningsevenement van Nederland. Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken weten en die de organisatie die dag graag willen helpen.

Heb je specifieke vragen over het vrijwilligerswerk? Neem dan contact op via onderstaande formulier in te vullen.

Een aantal voorbeelden van taken tijdens het evenement zijn:

  • Logistiek: Iedere editie weer trekt het evenement tientallen deelnemers. Om die deelnemers, in goede volgorde, op hun standplaats te krijgen zijn er veel vrijwilligers nodig.
  • Lunchmedewerkers: Veel deelnemers van 112 On Wheels komen van ver! Wij zijn dan graag een goede gastheer en bieden onze ruim duizend vrijwilligers een lunchpakket aan. Deze lunchpakketten moeten worden gemaakt en daar zijn heel veel handjes voor nodig!
  • Hand & Spandiensten: 112 On Wheels is een enorm groot evenement en er moet veel, heel veel geregeld worden voor, tijdens en na het evenement. Daarom hebben we veel handen nodig om zwaar werk licht te maken.

Welke taak jij ook krijgt, je vormt een niet te missen schakel in de organisatie van het evenement en wij zouden je hulp enorm op prijs stellen. Vul onderstaand aanmeldformulier in en zodra wij je hulp kunnen gebruiken nemen we contact met je op.

 

Waarom is het zo leuk om als vrijwilliger bij 112 On Wheels te werken?

  • Je krijgt de kans mee te werken aan een van het grootste hulpverleningsevenement van Nederland.
  • Gratis lunchpakket en gratis koffie/thee op de dag van het evenement.
  • Je krijgt van heel veel bezoekers en deelnemers veel waardering voor je inzet als vrijwilliger.
  • Je draagt bij aan een fantastische doelstelling. Het zichtbaar maken van het werk van de hulpverleners.